Bij Floor kan je terecht voor coaching als jongere, jong-volwassene, maar ook als volwassene. Mijn meest waardevolle kennisbron is mijn eigen ervaringsdeskundigheid in (jeugd)depressies, eetstoornissen hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Daarnaast heb ik de opleiding tot gestaltherapeut gevolgd bij Bolt en ben ik sinds maart 2018 tevens gecertificeerd jongerencoach.  

Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent? Voel je je onzeker, ongelukkig of moedeloos? Voel je je vast zitten, onbegrepen, anders dan de rest? Heb je het gevoel alles goed te moeten doen, maar je zou niet meer weten hoe? Bang om fouten te maken? Heb je stress over keuzes die je moet maken? Voel je je eenzaam? Zit je in een dip of ben je bang in een eeuwige depressie gezogen te worden? Ben je een echte emotie-eter? Duw je de uren voorbij met gamen, filmpjes kijken, drank of drugs? Vind je het leven vooral heel zwaar en moeilijk? Al deze onderwerpen kunnen aan bod komen bij de weg naar volwassenheid. Maar ze kunnen ook ontstaan doordat je vooral druk bent met jezelf aan te passen aan de wereld om je heen en niet meer voelt wie je zelf bent. Bij Floor leer je jezelf kennen. Samen bestuderen we je situatie en leer ik jou jezelf beter kennen; hoe jij werkt, waar je goed in bent, waar je grenzen liggen, hoe die te bewaken en hoe je richting geeft aan je eigen leven.

"Je genen veranderen niet en de omgeving wordt alleen maar heftiger en sneller, maar een aanleg voor depressies of autisme maakt je niet opeens lid van een apart deel van  de mensheid waar anderen boeken over moeten schrijven”. Leer je eigen handleiding kennen en er ligt een toekomst voor je open!