foto-4.JPG
 

Wie wil dat nou niet. Leven vanuit zijn of haar passie. 30-ers dilemma, 40-ers dip, midlife-crisis, je mag het noemen zoals je wilt. Er komt een tijd en dan kijk je naar jezelf in de spiegel en dan denk je “wat ben ik aan het doen”. En belangrijker nog: “wat wil ik eigenlijk met mijn leven”?

Een coachingstraject is een traject van 10 sessies. Hierin beginnen we met het naar boven halen van jouw vraag: wat wil jij veranderen, waar ben je niet blij mee? Daarna gaan we op zoek naar jouw principes en waardes. Daarmee beantwoorden we ook de vraag: wat is jouw doel in het leven op dit moment, jouw passie? Vervolgens gaan we kijken naar je behoeftes, je obstakels, je talenten en de stappen waar je hulp bij zou kunnen gebruiken. Kortom, we beginnen bij het eindpunt en gaande weg komen de huidige problemen die je ervaart vanzelf om de hoek kijken en pakken we ze aan. Ook als je nu denkt: “ ja, maar ik weet helemaal niet wat ik wil”. Of: “ja, maar ik heb niets te kiezen, het wordt allemaal voor mij bepaald”. Rustig aan, stap voor stap en ik sta naast je. Samen gaan we jou (weer) grip geven over jouw leven.

Body, mind & soul

Om ook in de toekomst op je eigen te blijven staan, is het belangrijk dat je op drie gebieden gezond blijft: je lichaam (bewegen), je geest (kennis) en je ziel (je passie). Mijn doel is dat jij aan het einde van het traject een unieke handleiding hebt, waarmee je jezelf op het juiste kan houden.