Als jongere kan het leven soms zwaar aanvoelen. Terwijl je aan de andere kant nog een heel leven voor je hebt waarin je zelf de keuzes mag gaan maken. Vaak heeft dit met elkaar te maken: de weg naar volwassenheid is een weg van jezelf leren kennen, maar dat gaat niet altijd even makkelijk met alle goedbedoelde adviezen uit je omgeving van ouders, trainers en vrienden. Of wellicht vanwege de thuissituatie waarin je bent opgegroeid. Soms zijn de verwachtingen uit je omgeving zo sterk dat je jezelf niet meer kan horen denken en dat je gevoel al helemaal niet meer te duiden is, anders dan “in verwarring”.

Een jongerentraject is een traject van minimaal 10 stappen. Hierin beginnen we met het naar boven halen van jouw vraag: wat wil jij veranderen, waar ben je niet blij mee? Daarna gaan we op zoek naar jouw principes en waardes. Daarmee beantwoorden we ook de vraag: wat is jouw doel in het leven op dit moment, jouw passie? Vervolgens gaan we kijken naar je behoeftes, je obstakels, je talenten en de stappen waar je hulp bij zou kunnen gebruiken. Kortom, we beginnen bij het eindpunt en gaande weg komen de huidige problemen die je ervaart vanzelf om de hoek kijken en pakken we ze aan. Ook als je nu denkt: “ ja, maar ik weet helemaal niet wat ik wil”. Of: “ja, maar ik heb niets te kiezen, het wordt allemaal voor mij bepaald”. Rustig aan, stap voor stap en ik sta naast je. Samen gaan we jou (weer) grip geven over jouw leven.

Lichaam, gedachten en ziel

Om ook in de toekomst op je eigen te blijven staan, is het belangrijk dat je op drie gebieden gezond blijft: je lichaam (bewegen), je geest (kennis) en je ziel (je passie). Mijn doel is dat jij aan het einde van het traject een unieke handleiding hebt, waarmee je jezelf op het juiste pad kan houden.

Neem contact op voor meer informatie.