owl-3-620x419.jpg

Depressiecoach

Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent? Mis je het doel in je leven? Zit je vast? Heb je het gevoel alles goed te moeten doen, maar je zou niet meer weten hoe? Je zou sowieso eigenlijk niet meer weten waar je mee bezig bent? Heb je stress over keuzes die je moet maken? Voel je je eenzaam, het gevoel dat niemand jou ziet hoe je echt bent? Zit je in een dip of ben je bang in een eeuwige depressie gezogen te worden? Emo-eter, verslaafd aan gamen, filmpjes kijken, drank? Vind je het leven vooral heel zwaar en moeilijk? Als ervaringsdeskundige leer ik jongeren wat depressies zijn, hoe ze ontstaan, voorbijgaan en gaan we samen werken aan bewustwording en een preventieplan. Grip op de dip. Lees meer

Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar je passie

Het maakt mij eigenlijk niet uit wie je bent, hoe oud je bent, waar je vandaan komt. Het maakt mij zelfs niet uit wat je probleem is. Klinkt misschien gek. Maar ik geloof er in dat het allemaal start met leven vanuit jezelf. Het volgen van je gevoel en gehoor geven aan je passie.

Passie zit in iedereen. Echter bij de een is de kern wat verder ondergesneeuwd dan bij de ander. En om tussen alle verstorende gedachten en angsten die passie naar boven te peuteren, daar kom ik om de hoek kijken. Een van mijn passies is om te luisteren, kijken en voelen, en zo samen jouw passie te verhelderen. Vanuit hier maken we een actieplan. Leven vanuit je passie, is een uitdaging. Een uitdaging die het aangaan meer dan waard is. Leven vanuit je passie geeft je rust, het geeft je vertrouwen in de loop van het leven. Jouw leven! Het geeft je energie en maakt elke dag meer dan waard.